OSB PLOČE Štampaj

osb 3 - oriented strand board 3

osb-ploca.jpgOSB je engleska skraćenica za oriented strand board-ploče od uzdužno polagane iverice. OSB ploče su višeslojne ploče, koje se proizvode od dugačkih, uskih letvica, u predhodno definisanoj debljini i formi.

Velike, dugačke iverice tretirane vrućim lepkom garantuju visok kvalitet bez rupa, pukotina i šupljina. Čvrstoća je upravo zbog dugačkih iverica veća nego kod drugih normalnih, ravnih ploča. Lepljenje i struktura iverice daju OSB-pločama karakterističan izgled nalik šperu.

Proizvodnja se obavlja na principu beskonačnog procesa i na najmodernijim mašinama. Upravljanje procesom omogućuje vrhunsku kontrolu kvaliteta kao i pridržavanje svih tehnoloških parametera potrebnih za ploče tipa OSB.

OSB ploča ima veliku primenu u krovopokrivačkim radovima kao idealna podloga za postavljanje tegole. Koristi se i kao građevinska ploča u gradnji objekata, za unutrašnju gradnju i u proizvodnji nameštaja. Koristi se često i kao dekorativni element.

OSB ploče primenjuju se i kao podovi kamp prikolica, podovi kontejnera korišćenih u građevinarstvu, industriji i poljoprivredi, pakovanje i palete, reklamne table, za baštensku upotrebu, zidne obloge i dr.

Treba izbegavati direktan kontakt vlagootpornih OSB ploča sa tlom i vodom.

 Vlagootporne OSB ploče nudimo:
 -u dimenzijama:
  2440x1220 mm
  2500x1250 mm
 -u debljinama
    9 mm
  11 mm
  15 mm
  18 mm
kronoply-primena.jpg
 

 

Pretraga
Tegola galerija

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net