EVERTILE Štampaj

Elegancija, predivan čist izgled, utisak snage i solidnosti… zaista! Ovo su vrednosti pridodate jednostavnoj tehničkoj prefekciji. Prirodni kameni granulat, koji prekriva spoljašnjost krovnih ploča, doprinosi jedinstvenim karakteristikama. On utišava zvuk kiše, povećava mehaničku otpornost površinskoj sloja i daje pločama elegantan izgled tradicionalnih krovnih pokrivača.

Metod postavljanja čeličnih krovnih ploča garantuje nevidljive spojeve i obezbeđuje bezbedno fiksiranje tokom čitavog veka trajanja krova. Korišćenjem nerđajućih šrafova i eksera omogućava se maksimalan vek trajanja krova u celini kao i lako uklanjanje ploča ukoliko je potrebno.

evertile.jpg

Čelični krovni pokrivač je pogodan čak i za najzahtevnije klimatske uslove.

Funkcionalnost i dugotrajna pouzdanost provereni su od strane korisnika, od Atlantika do Sibira, od Skandinavije do Subsaharske Afrike. Čelične krovne ploče su otporne na olujne vetrove i grad, velike snežne nanose, mraz, kao i vrele sunčeve zrake.

Kontinuirani tehnološki razvoj i inovacije podižu standarde i upotrebnu vrednost svih proizvoda. CUBIC SAND – kameni granulat nove generacije. Od 2014. godine proizvodi se sa granulatom koji ne sadrži pirit i čija je boja postojanija. Dostupan je u posebnom asortimanu boja.

 

 

Evertile galerija
evertile-gal.jpg
Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net