KROVNI PROZORI DPX PROIZVOĐAČA ALTATERRA Štampaj

altaterra-1.jpgKrovni prozori proizvođača ALTATERRA izrađeni su od vrhunskih materijala, najmodernijom tehnologijom koja prati EU standarde, poseduje sertifikat ISO:9001 i CE oznaka. Atestirani su na ITF Rosenheim i našem institutu za ispitivanje materijala u Beogradu Br. DSM221/10 i GFT-4257/10

ALTATERRA krovni prozori su alternativa postojećim proizvodima na tržištu. Namenjeni su kupcima koji očekuju visok kvalitet uz najmanju moguću cenu. Kroz manji izbor modela, smanjenim troškovima marketinga i uvođenjem inovacija u prodaji, postigli smo da su ALTATERRA krovni prozori spoj visokog kvaliteta i prihvatljive cene.

KROVNI PROZORI DPX PROIZVOĐAČA ALTATERRA

Krovni prozori sa središnjim vešanjem i elegantno tankim okvirom

Osnovni model krovnog prozora sa ručkom za otvaranje postavljenom dole i središnjim vešanjem. Ručka prozora za otvaranje postavljena sa donje strane prozora omogućava jednostavno otvaranje i kod više postavljenih prozora, dok središnje vešanje omogućava okretanje krila za 180° za lakše čišćenje.

 

altaterra-2.jpg

 

Materijal: nordijski bor bez čvorova, impregniran i lakiran bezbojnim lakom
Staklo: energetsko kaljeno 4-17-3 punjeno argonom, UG=1.1W/m2K.
Otvaranje: središnje vešanje, ručka dole sa dva položaja zatvoreno i pritvoreno.
Nagib krova: prilagođen za nagibe krova 15° - 90°. Provetravanje: ručku staviti u položaj pritvoreno - prozor se ne može otvoriti spolja a omogućen je protok vazduha u prostor.
Dizajn: tanki drveni okvir izgleda elegantno i udobno

IZLAZ NA KROV PROIZVOĐAČA ALTATERRA

Izlaz na krov se koristi kod svih vrsta krovnih pokrivača, uključujuči sve vrste krovnih ploča i crep profilacije 0-90 mm. Njegov fleksibilan sistem omogućava ugradnju na krovovima nagiba iznad 15°.

 

altaterra-3.jpg

 

Opšivke (univerzalne)

Da bismo sigurno i kvalitetno ugradili krovni prozor potrebna nam je opšivka. Posebno dizajnirana opšivka osigurava drenažu kišnice, te vodonepropusni sloj između prozora i pokrivača. Naše opšivke su univerzalne (za ravne i talasaste pokrivače). Izrađene su od aluminijuma u sivo-braon boji, opremljena olovnom maramicom za bolje prijanjanje na pokrivač (16-20mm).

Unutrašnja roletna RUR

RUR univerzalna roletna potpuno zamračuje prostor i na taj način omogućuje miran san i privatnost a istovremeno reflektuje deo sunčeve topline. Bočne vođice omogućuju zaustavljanje u bilo kom položaju. Tamno plava ili bež boja lepo se uklapaju u enterijer.

 

altaterra-4.jpg

 

Spoljna tenda MIR

MIR spoljna tenda zaustavlja do 80% sunčeve topline. Mrežasti materijal ipak propušta svetlo i omogućuje pogled prema spolja. Nudi se samo u crnoj boji.

 

altaterra-5.jpg

 

Garantni rok za krovne prozore proizvođača ALTATERRA i prozorske opšivke je 10 godina, a za izlaze na krov i roletne 2 godine.

Za POTPUNU SIGURNU UGRADNJU KROVNIH PROZORA PROIZVOĐAČA ALTATERRA angažujte proverene i licencirane majstore.

 

 

Altaterra galerija
altaterra-gal.jpg
Altaterra akcija
lumica_logo.jpg

CENOVNIK KROVNIH PROZORA

Akcija traje do 31.12.2018.

PREUZMITE CENOVNIK

Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net