EVERTILE - ALUTECH Štampaj

Aluminijumske krovne pločice

Krovna pločica ALUTECH je u obliku popularnog Evertile. Odlikuje se minimalnom težinom (samo 2,4 kg / m2) i visokokvalitetnom teksturnom poliesterskom završnom obradom (EMBOSS takođe dostupan na zahtev). Neke prednosti ALUTECH-a su: maksimalni vek trajanja, zadržavajući sve tehničke prednosti i klasični izgled Evertile sistema.

ALUTECH kombinuje moderne zahteve za krovom sa tradicionalnim izgledom. Kao i svi Evertile krovni pokrivači, pruža sofisticirane detalje krova i lako se transportuje i ugrađuje. Za razliku od krovnog lima velikog formata, krovne pločice su prilagođene tako da odgovaraju dimenzijama svakog krova. ALUTECH smanjuje otpad materijala na komplikovanim krovovima.

 

evertile-alutech.jpg

 

ALUTECH je dostupan u četiri najbolje prodavane boje.

Sneg klizi niz krov formiran od ALUTECH pločica. Mogu se koristiti držači snega i druga dodatna oprema Evertile. Poklopac ALUTECH je pričvršćen na lajsne i nije moguće hodati izvan šetališta i stopala. Alutech se može koristiti na kosini krova preko 10°.

ALUTECH je napravljen od aluminijumskog lima debljine 0,70 mm sa završnom površinom od 35 mm. Garancija na funkcionalnost krovnog pokrivača je 50 godina.

 

 

Evertile galerija
evertile-gal.jpg
Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net