PRIBOR, INSTALACIJA I GARANCIJA Štampaj

Prekrasan izgled krova je sakriven u detaljima

Instalacija

Instalacija sistema Evertile je brza i jednostavna ako znate o procesu instalacije i preporučenim alatima koji se koriste. Ova oprema je dostupna za iznajmljivanje od strane zvaničnih dilera. Proizvođač i/ili službeni uvoznik obezbeđuju obuku i odobrenje profesionalnih krovnih kompanija. Osnovne informacije o metodama i principima fiksiranja možete naći u uputstvima za instalaciju dostupnim od službenih dilera ili na internet lokaciji proizvođača na www.evertile.net.

Pribor

Svaka vrsta krovnog pokrivača Evertile ima kompletan asortiman neophodnih dodataka koji treba koristiti na svakom krovu kako bi se dobio savršen, profesionalan i siguran izgled i funkcija. Upotreba originalnih dodataka čini proces instalacije lakim i brzim u svakom pogledu. Kompletna lista dodatne opreme dostupna je na internet lokaciji www.evertile.net ili na zahtev službenog dilera. Sva dodatna oprema je dostupna u istoj boji kao i pločice (osim npr. koraka stopala, držača, držača snega itd.).

 

evertile-accessories.jpg

 

Uslovi garancije

Proširena Evertilna garancija pokriva 50 godina (uključujući sistemsku garanciju) i dostupna je nakon obavezne online ili pismene registracije. Pogledajte veb stranicu warranty.evertile.net/en.

Da bi dobili garanciju, korisnici moraju ispuniti sve tehničke uslove koje je postavio proizvođač, kao i standarde za korišćenje, fiksiranje i skladištenje proizvoda. Uslovi garancije i uputstvo za instalaciju dostupni su od službenih dilera ili na www.evertile.net.

 

 

Evertile galerija
evertile-gal.jpg
Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net