EVERTILE - QUADRIC Štampaj

Kamenom obložene krovne pločice

Nova krovna pločica QUADRIC dostupna je preko Evertile-a, od 2016. godine. QUADRIC dizajn je inspirisan stilom krovne konstrukcije šilinga ili šiljne ploče. Pravougaoni oblici evociraju izgled složene bitumenske šindre, ali su jači, izdržljiviji i elegantniji.

 

evertile-quadric.jpg

 

Za razliku od bitumena i drvene šindre, QUADRIC ne gori i smanjuje rizik od širenja vatre na susedne objekte. QUADRIC je takođe bezbedan u jakom vetru ili zemljotresima. Montiran sa vijcima od nerđajućeg čelika 4,5 x 35 mm, testiran je za upotrebu u područjima uragana.

Pravilno provetravanje krova takođe poboljšava toplotnu izolaciju objekta i smanjuje troškove klimatizacije ili grejanja. Otpornost na vatru i prenosivost vatre mogu takođe smanjiti troškove osiguranja imovine u nekim područjima.

QUADRIC se lako transportuje na udaljenim lokacijama. Svaka paleta može biti teška oko 140 m2. To znači da se krovni materijal za običnu porodičnu kuću može utovariti na mali kamion i vrlo je ekonomičan za transport.

Instalacija je brza i jednostavna, a paneli su pričvršćeni vijcima od nerđajućeg čelika ili vijcima za horizontalne lajsne. QUADRIC se instalira na isti način kao i ostali Evertile pokrivači. Krov može da izdrži veliku brzinu vetra i snežni pokrivač. Može se koristiti na padinama od 15°.

 

 

Evertile galerija
evertile-gal.jpg
Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net