EVERTILE - EVOQ Štampaj

Novi EVERTILE - EVOQ podrazumeva tehnološku revoluciju i novi standard kvaliteta. Ovaj proizvod je pratilac omiljenih pločica Evertile, koje su prvi put proizvedene 1998. godine. EVOQ postavlja novi standard za tehnički i vizuelni kvalitet i donosi preciznost prilikom detaljnog podešavanja i profesionalne instalacije. Koristi najširi spektar dodataka i više od dve decenije iskustva.

evertile-evoq.jpg

Tehnološki razvoj i inovacije povećavaju korisnu vrednost svih proizvoda kompanije. Evertile je 2014. godine nastupio sa novom vrstom granulata i zajedno sa drugim poboljšanjima napravio je novu generaciju najpopularnijeg proizvoda Evertile sa imenom EVOQ. Granulat je poreklo peska i ne sadrži priese pirita (gvožđa). Novi EVERTILE - EVOQ ima stabilnije boje, površinski sloj ima poboljšane mehaničke osobine i veću otpornost na UV zračenje. EVOQ se proizvodi u pojedinačnoj paleti boja.

Krovni pokrivač EVOQ pokazuje još veću izdržljivost u najtežim klimatskim uslovima.

Pravilno provetravanje krova takođe poboljšava toplotnu izolaciju objekta i smanjuje troškove klimatizacije ili grejanja.

Krovni pokrivač EVOQ zadržava sve tehničke i ugradbene prednosti proizvoda Evertile i nudi najkompleksniji asortiman dodatne opreme. Zahvaljujući izmenjenoj veličini zrna, pločice su udobnije za rukovanje i preciznije prilikom instalacije. Asortiman dodatne opreme nastavlja da se širi i poboljšava, a EVOQ je jedan od najkorisnijih sistema sa profesionalnim detaljnim rešenjem.

 

 

Evertile galerija
evertile-gal.jpg
Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net