VELUX - ZAŠTITA OD SUNCA Štampaj

Dekoracija i zaštita od sunca


1.jpg

Siesta roletne - Potpuno zamračuju prostoriju.  Velux siesta roletne su savršeno rešenje za spavaće sobe ili bilo koju drugu prostoriju gde je potrebno totalno zamračenje. Aluminijumske vođice omogućavaju zaustavljanje siesta roletne u bilo kom položaju. Veliki izbor boja i dezena.

5.jpg

Unutrašnja roletna -  Suptilno zamračuju prostor. Velux unutrašnje roletne od poluprovidnog materijala pomažu u kontroli i eliminisanju odsjaja. Jedinstvenog su dizajna sa aluminijumskim kućištem i mogućnošću pozicioniranja u 3 nivoa.
Široka paleta boja i dezena. 

2.jpg

Venecijaneri - Elegantni i praktični, kontrolišu pravac i količinu svetlosti. Idealno rešenje za vlažne sobe. Velux venecijaneri kombinuju klasični stil i praktičnu jednostavnost. Adapter Vam omogućava podešavanje količine i pravca svetlosti koja ulazi u prostoriju obezbeđujući potrebnu svetlost i privatnost u isto vreme.

3.jpg

Spoljna tenda - Jednostavan i efikasan način kontrolisanja toplote i svetlosti, pri čemu i dalje možete uživati u pogledu. Diskretan dizajn i laka ugradnja. Spoljna tenda održava prostoriju prijatno zatamnjenom bez blokiranja pogleda, zaustavljajući zrake sunca i pre nego što dosegnu staklo. Jednostavna ugradnja iz sobe.

6.jpg

Spoljna roletna - Najefektnija zaštita protiv zagrevanja od sunca, efektno zamračivanje, smanjuje gubitak toplote i buku od kiše. Otežava provalu. Velux spoljne roletne su rešenje za potpuni komfor. Omogućuju propuštanje količine stetlosti koju želite - od punog sunčevog sjaja do potpunog zamračenja, sve to uz optimum topline zaštite. Spoljašnje roletne takođe štede energiju, umanjuju buku od kiše i obeshrabruju neželjene posetioce. Dostupne su sa daljinskim i ručnim upravljanjem. 

7.jpg

Komarnik - Elegantno i efektno rešenje kada želite da se zaštitite od insekata dok je prozor otvoren a svež vazduh slobodno cirkuliše. Komarnik ne dozvoljava ulazak insekata, a u isto vreme omogućava slobodnu cirkulaciju svežeg vazduha. Ugrađuje se na unutrašnju oblogu. Mat aluminijumski okvir maskira komarnik kada ga ne kotristite.

4.jpg

Ručno upravljanje i dodatna oprema - Jednostavno upravljanje prozorima, unutrašnjim i spoljašnjim roletnama. Za sve prozore i roletne koje su Vam van domašaja možete birati između električnog i ručnog upravlajnja. Za ručno upravljanje dostupne su šipke i kanapi.

 

 

Pretraga

All Rights Reserved | Copyright © 2013 | www.tegomont.net